Jakamaton ilo on paras ilo – ainakin kun kyseessä on internetyhteys

Miksi VaaranValo?

Paikallista ja aitoa palvelua

VaaranValo on perustettu vaaralla, maa- ja seutukunnan reuna-alueilla. Paikallisena toimijana palvelemme ketterästi ja aidosti välittäen. Hankkimalla valokuitu kotiin paikalliselta toimijalta edistät koko maakunnan elinvoimaisuutta. 

Vakaat yhteydet vaaralle

Valokuitu on nopea, toimintavarma ja ennen kaikkea luotettava kaveri arkeen – oli kyse sitten bisneksestä tai vapaa-ajan surffailusta. Avullamme teet arjesta yhä mukavampaa. Valokuitu on kestävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

Luotettava ja helposti lähestyttävä

Vaaralla välitetään. Olemme inhimillinen, luotettava ja helpostilähestyttävä – voit luottaa siihen, että VaaranValon asiakkaana internet-ongelmasi ovat historiaa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia!

VaaranValon perusliittymä – nopea ja toimintavarma netti kotiin tai mökille

Arjen paras kaveri! Perusliittymämme toimii tehokkaasti ja monipuolisesti niin koti- kuin työkäytössä. Liittymän nopeudet ovat seuraavat:

  • perusliittymä 200/200 Mbit/s
  • kiinteistöliittymä tai mökkiliittymä 100/100 Mbit/s
  • saatavuuskyselyn perusteella 600/600 tai 1000/1000 Mbit/s

Perusliittymä sisältää langallisen ja langattoman verkon (WLAN), 5 kpl sähköpostitilejä, 200 Mt kotisivutilaa, IPTV-palvelun, joka sisältää n. 40 peruskanavaa mukaan lukien HD-kanavat.

Perusliittymän käyttö on helppoa kuin heinänteko. Samalla tunnuksella katselet televisiota vaikka viidellä eri laitteella (digiboksi, smart-tv, tietokone, tabletti, puhelin). IPTV-palvelu toimii osoitteessa www.pctv.fi. 

Lisäksi voit hankkia perusliittymän yhteyteen mieltymyksesi mukaan kanavapaketteja, vuokrata videoita tai valita Kaisanetin tietoturva-, IP-puhelin tai kameravalvontapalvelut. Lisätietoja Kaisanetin sivuilta.

Huom! Kaisanetin hinnat ja palvelut voivat poiketa ilmoitetusta VaaranValon asiakkaille.

Jos nautit huolettomasta surffailusta ja kaipaat kotiisi luotettavaa ja vakaata nettiyhteyttä – me autamme. Lähetä meille viestiä tai soita suoraan, niin jutellaan lisää.