Kunnollista kerralla – kuidun ansiosta sanot hyvästit yhteysongelmille

Miksi VaaranValo?

Kunnon palvelua paikallisesti

VaaranValo on perustettu vaaralla, maa- ja seutukunnan reuna-alueilla. Paikallisena toimijana palvelemme ketterästi ja aidosti välittäen. Voit luottaa yrityksesi internet-yhteydet huoletta meidän käsiimme. Hankkimalla valokuidun paikalliselta toimijalta edistät koko maakunnan elinvoimaisuutta.

Porttisi maailmalle

Valokuitu on nopea, toimintavarma ja ennen kaikkea luotettava kumppani yrityksesi arkeen. Tarjoamme takuuvarmasti vakaat yhteydet vaaralle, jotta sinä voit hoitaa luonnon helmasta käsin liiketoimintaasi mihin päin maailmaa tahansa. Valokuitu on kestävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

Saumaton yhteys asiakkaisiin

Sano hyvästit takkuavalle internetille, hitaasti latautuville sivuille tai kesken kaiken katkeaville videopalavereille. Voit keskittyä bisneksen pyörittämiseen, kun me huolehdimme verkkosi kestävyydestä ja kantavuudesta. Saumatonta yhteydenpitoa sinulle ja asiakkaillesi.

Valokuitu yrityksille: VaaranValon yritysliittymä

Nykyään bisnes vaatii luotettavan nettiyhteyden – hanki siis valokuitu yrityksellesi. Räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun. Kevyempään käyttöön voit valita VaaranValon perusliittymän, joka toimii niin kotona kuin toimistollakin. Perusliittymä sisältää langallisen ja langattoman verkon (WLAN), 5 kpl sähköpostitilejä, 200 Mt kotisivutilaa, IPTV-palvelun, joka sisältää n. 40 peruskanavaa mukaan lukien HD-kanavat.

Vaativampaan käyttöön suosittelemme VaaranValon yritysliittymää. Yritysliittymä sopii etenkin silloin, jos yrityksellä on useampi toimipiste. Laitahan meille viestiä, niin kartoitetaan, mikä palveluistamme vastaa parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Asiakkaamme sanoin: Varpuke Oy

”Hyvät valokuituyhteydet ovat mahdollistaneet meille mm. laajat pilvipalvelut ja asiakastapaamiset Teamsin välityksellä. Tällaisena aikana ne ovat olleet keskeisessä roolissa toimintamme kannalta. Ilman hyviä yhteyksiä asiakkaisiin ja kumppaneihin, ei olisi meilläkään menestymisen mahdollisuuksia!

Fyysiselle etäisyydelle emme voi tehdä mitään, mutta hyvät kuituyhteydet ovat tuoneet meidät silti lähelle asiakasta – varsinkin tällaisena aikana, kun kasvotusten tapaamiset eivät ole olleet mahdollisia.”

– Yrjö Ronkainen, yrittäjä / toimitusjohtaja, Varpuke Oy 

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.