Portti mökiltä maailmalle – modernit yhteydet vaarojen juurella

Miksi VaaranValo?

Paikallista ja aitoa palvelua

VaaranValo on perustettu vaaralla, maa- ja seutukunnan reuna-alueilla. Paikallisena toimijana palvelemme ketterästi ja aidosti välittäen. Hankkimalla valokuidun paikalliselta toimijalta edistät koko maakunnan elinvoimaisuutta.

Vakaat yhteydet vaaralle

Valokuitu on nopea, toimintavarma ja ennen kaikkea luotettava kaveri arkeen – oli kyse sitten bisneksestä tai vapaa-ajan surffailusta. Avullamme teet olosta vapaa-ajan asunnolla yhä mukavampaa. Valokuitu on kestävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

Luotettava ja helposti lähestyttävä

Vaaralla välitetään. Olemme inhimillinen, luotettava ja helpostilähestyttävä – voit luottaa siihen, että VaaranValon asiakkaana internet-ongelmasi ovat historiaa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia!

Valokuitu mökille: VaaranValon mökkiliittymä vai perusliittymä?

Millainen mökkeilijä sinä olet? Surffailetko maltillisesti, kaipaatko suoratoistopalveluja mökkisohvalle saakka vai teetkö laiturinnokasta käsin myös etätöitä? Meillä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen vapaa-ajan asuntoon. Kun haluat vakaat yhteydet ulottuvillesi läpi vuoden, valitse VaaranValon perusliittymä. Lisätietoja perusliittymästä löydät täältä. Jos tarvitset nettiä vain osan vuodesta, oikea valinta on VaaranValon mökkiliittymä. 

Mökkiliittymän voit aktivoida käyttöösi oman tarpeesi mukaan. Hallinnoit itse helposti verkossa liittymäsi käyttöpäiviä, joita liittymään kuuluu 150 vuodessa.

Kun mökkiliittymä on aktiivinen, kaikki internet-palvelut ja IPTV-palvelut toimivat normaalisti. Mökkiliittymään voi tilata myös lisäpalveluita, kuten turvallisuuspalveluita ja maksullisia kanavapaketteja. Liittymän nimellisnopeus on 100/100Mbit/s.

Vaikka mökkiliittymä olisi passiivisessa tilassa, voit nukkua yösi rauhassa, sillä lisämaksulliset turvallisuuspalvelut, kuten kiinteistöautomaatio ja kameravalvonta toimivat normaalisti. Lisäksi liittymästä voidaan liikennöidä seuraaviin http-palveluihin: mokki.kaisanet.fi. ja isovelikm.kpo.fi. Muu internet- ja IPTV-liikenne on estetty.

Mökkiliittymän käyttäminen on miellyttävää ja mutkatonta, sillä voit itse valita liittymän aktiiviset päivät netissä olevalla hallintasivulla. Sivulla on kalenterinäkymä, johon halutut käyttöpäivät merkitään. Valitut käyttöpäivät vähentävät kokonaissaldoa (150 vrk / vuosi). Pystyt seuraamaan jäljellä olevien käyttöpäivien määrää hallintasivulla. Halutessasi voit aktivoida mökkiliittymän käyttöön jo ennen mökille saapumista, mutta aktivoiminen onnistuu myös paikan päällä.

Huom! IPTV-palveluun saadut tunnukset toimivat mökkiliittymän tilasta riippumatta. Palvelujen käyttö on tunnusten avulla mahdollista esim. vakituisessa asunnossa, mikäli siellä on toimiva nettiyhteys (korkeintaan viidellä eri laitteella).