Kerralla kuntoon – kestävästi ja koko porukalle

Miksi VaaranValo?

Paikallista ja aitoa palvelua

VaaranValo on perustettu vaaralla, maa- ja seutukunnan reuna-alueilla. Paikallisena toimijana palvelemme ketterästi ja aidosti välittäen. Hankkimalla valokuidun paikalliselta toimijalta edistät koko maakunnan elinvoimaisuutta.

Vakaat yhteydet vaaralle

Valokuitu on nopea, toimintavarma ja ennen kaikkea luotettava kaveri arkeen – oli kyse sitten bisneksestä tai vapaa-ajan surffailusta. Avullamme teet arjesta yhä mukavampaa. Valokuitu on kestävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

Luotettava ja helposti lähestyttävä

Vaaralla välitetään. Olemme inhimillinen, luotettava ja helpostilähestyttävä – voit luottaa siihen, että VaaranValon asiakkaana internet-ongelmasi ovat historiaa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia!

VaaranValon kiinteistöliittymä

Taloyhtiöille tarkoitettu kiinteistöliittymä on fiksu valinta koko taloyhtiölle. Kiinteistöliittymällä saatte huolettoman ja vakaan valokuituyhteyden käyttöön taloyhtiön jokaiseen huoneistoon. Nopea ja luotettava valokuituyhteys parantaa luonnollisesti asuinmukavuutta, mutta lisäksi se kohottaa koko kiinteistön arvoa ja kasvattaa asuntojen houkuttelevuutta, kun huoneiston myynti on ajankohtaista.

Kiinteistöliittymässä VaaranValo laskuttaa suoraan taloyhtiötä, jolloin liittymämaksu voidaan periä asukkailta vuokran tai vastikemaksujen yhteydessä.    

Kiinteistöliittymä sisältää vain internet-yhteyden, mutta huoneistojen haltijat voivat hankkia ketterästi käyttöönsä myös muita lisäpalveluita, kuten IPTV tai sähköposti, erikseen Kaisanetiltä. Taloyhtiönetti on joustava ja takuuvarmasti toimivin valinta.

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.​