Miksi valokuitu?

Nopea ja toimiva nettiyhteys

VaaranValon valokuituyhteys on nopea ja toimintavarma nettiyhteys, jonka ansiosta nautit huolettomasta netin käytöstä niin työssä kuin vapaa-ajalla. WLAN-modeemin avulla selaat nettiä langattomasti – myös usealla eri laitteella yhtä aikaa.

Viihdy vapaa-ajalla

Kun sinulla on valokuituyhteys, katsot kaapeli-tv-kanavia ja elokuvia ilman häiriöitä ja nautit myös HD-lähetyksistä. Nopea yhteys mahdollistaa verkkopelien pelaamisen, digikuvien jakamisen ja suoratoistopalveluiden katselun jopa 4K-tarkkuudella ilman tuskastuttavaa odottamista.

Valokuituliittymä on optimaalinen ratkaisu kotiin, sillä se korvaa kaapeli-TV:n, lautasantennin ja harava-antennin.

Tehokkuutta töihin

Valokuituyhteyden avulla työskentelet tehokkaammin ja säästät aikaa, kun isojen tiedostojen siirtämisen onnistuu ilman odottelua. Toimintavarma nettiyhteys on välttämätön etätyöntekijöille ja useimmille yrityksille. Kun valitset huolettoman valokuituyhteyden, sinun ei tarvitse turhaan stressata turhaan netin toimivuudesta.

Nuku yösi rauhassa

Nopea nettiyhteys varmistaa kiinteistöjen turvallisuusvalvonnan toimivuuden. Kuituyhteyden avulla voit valvoa esimerkiksi kesämökkiäsi etänä kameralla tai erilaisilla liike-, lämpö- ja kosteustunnistimilla.

Hyvä investointi

Vaikka asia ei tuntuisi tällä hetkellä ajankohtaiselta, valokuituliittymä on hyvä investointi, sillä se lisää asunnon houkuttelevuutta myynti- ja vuokrauskohteena. Valokuituliittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa!

Turvallinen ja toimintavarma

Valokuituyhteys ei säteile ulospäin, joten sen käytössä ei voi tapahtua ylikuulumista eikä sitä voi salakuunnella. Valokuitu ei johda sähköä, joten sen ukkosenkestävyys on parempi kuin kuparikaapeleissa, esimerkiksi puhelinlinjoissa.

Tulevaisuuden valinta

Valokuidun siirtokapasiteetti on valtava verrattuna perinteiseen kuparikaapeliin tai erilaisiin langattomiin siirtojärjestelmiin. Se on ainoa lähes viiveetön tiedonsiirtotekniikka.

Kun verkkopalvelut kehittyvät, lisääntyy tarve siirtää suuria tietomääriä aivan tavallisiin koteihin. Valokuituliittymä on osa kodin perusinfrastruktuuria, ja se on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen. Valokuitu kestää käytössä kymmeniä vuosia, joten VaaranValon valokuituyhteys kattaa verkkopalvelutarpeesi pitkälle tulevaisuuteen.