6 syytä valita ylivertainen valokuituyhteys

Miksi valokuitu?

Kunnollista kerralla

Valokuidun siirtokapasiteetti on valtava verrattuna perinteiseen kuparikaapeliin tai erilaisiin langattomiin ratkaisuihin. Se on ainoa lähes viiveetön tiedonsiirtotekniikka – nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen. Rajaton kaista on vain sinun käytössäsi. Laita siis kodin nettiyhteys kerralla kuntoon – valokuitu on tulevaisuuden valinta.

Turvallinen valinta

Valokuidun käytössä ei voi tapahtua ylikuulumista tai salakuuntelua. Valokuidun ukkosenkestävyys on myös huomattavasti parempi, kuin perinteisissä kuparilinjoissa. Valokuidun avulla voit myös varmistaa kiinteistöjesi turvallisuusvalvonnan – kuituyhteys avaa mahdollisuuden esimerkiksi kesämökin kameravalvontaan etänä. 

Loppu säätämiselle

VaaranValon valokuituyhteyden ansiosta voit sanoa hyvästit turhalle säätämiselle. Jatkossa netti pelaa, Netflix ei pätki ja etäpalaveritkin sujuvat huoletta. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että riippumatta sijainnistasi sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä toisiin ihmisiin, ilman pelkoa linjojen katkeamisesta. Tämän tehtävän otamme vakavasti.

Tehokkuutta töihin

Valokuidun ansiosta työt sujuvat tehokkaasti ja aikaa säästyy, kun apuna on nopea ja vakaa nettiyhteys. Etenkin etätyössä toimintavarma nettiyhteys on välttämättömyys. Kun valitset huolettoman valokuituyhteyden, voit sanoa nettiyhteydestä stressaamiselle hyvästit. Enää naapureiden surffailut, huono keli tai mobiiliverkon kuormitus ei vaikuta työsi tulokseen.

Huoletonta arkea

Valokuidun ansiosta nautit paitsi vikkelästä nettiyhteydestä, myös kaapeli-tv-kanavista, elokuvista ja HD-lähetyksistä häiriöttä. Nopea yhteys takaa myös verkkopelien pelaamisen, tiedostojen jakamisen, useiden laitteiden samanaikaisen käyttämisen ja suoratoistopalveluiden katselun jopa 4K-tarkkuudella.

Fiksu investointi

Valokuitu on fiksu investointi – paitsi että se parantaa elämänlaatuasi, kohottaa se myös kiinteistösi arvoa. Pitkässä juoksussa valokuitu on ainoa oikea valinta, sillä se kestää käytössä kymmeniä vuosia ja kattaa tietoliikennetarpeesi pitkälle tulevaisuuteen. Puhumattakaan siitä, että se on nettiyhteytenä täysin ylivoimainen!

Miksi valokuitu? Lue asiakkaidemme kokemuksia

”Hyvät valokuituyhteydet ovat mahdollistaneet meille mm. laajat pilvipalvelut ja asiakastapaamiset Teamsin välityksellä. Tällaisena aikana ne ovat olleet keskeisessä roolissa toimintamme kannalta. Ilman hyviä yhteyksiä asiakkaisiin ja kumppaneihin, ei olisi meilläkään menestymisen mahdollisuuksia! Fyysiselle etäisyydelle emme voi tehdä mitään, mutta hyvät kuituyhteydet ovat tuoneet meidät silti lähelle asiakasta – varsinkin tällaisena aikana, kun kasvotusten tapaamiset eivät ole olleet mahdollisia.”

Ai miksi valokuitu – joko vakuutuit?

Nappaa vakaa valokuitu ja surffaa huoletta. Me autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan liittymän!