Valokuitua Kaaviin – myynti on aloitettu

Valokuitua Kaaviin – myynti on aloitettu

Vaaranvalo OSK:n Kaavin valokuituhankkeessa aloitti vuoden alussa uusi myyjä, Jarre Mustonen. Jarre on kaavilainen nuorimies, jonka tehtäviin tulevina kuukausina kuuluu kertoa valokuituliittymän hyödyistä kaavilaisille. Myyntityötä Jarre tekee puhelimitse, asiakaskäynneillä ja erilaisissa tapahtumissa.

Ensi vaiheessa myynti keskittyy Kaavin taajamaan, josta sitä sitten jatketaan koko kunnan alueelle. Jos mukaan lähtijöitä on riittävästi, tehdään ensimmäiset rakentamispäätökset maaliskuun loppuun mennessä ja rakentaminen voi alkaa kesällä 2024.

Jarre itse näkee uuden työnsä mielenkiintoisena haasteena. ”Tässä pääsee olemaan tekemisissä ihmisten kanssa ja kertomaan valokuidun eduista ja hyödyistä”, Jarre toteaa ja jatkaa ”samalla saan olla mukana edistämässä Kaavin kunnan tietoliikenneyhteyksiä. Nyt kun hankkeelle on myönnetty valtion tuki, kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus saada valokuituverkko Kaaville pienemmillä kustannuksilla. Suunnitteilla on myös erilaisia asiakastilaisuuksia taloyhtiöiden edustajille, ikäihmisille sekä kaikille kunnan asukkaille. Näistä tiedotamme tarkemmin lisää ihan lähiaikoina.”

Ota yhteyttä Jarreen jos valokuitu kiinnostaa tai haluat asiasta lisätietoa . Jarren tavoittaa sähköpostitse myynti@vaaranvalo.fi tai puhelimitse 044-7145961.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

APUA ONGELMIIN

Kaisanetin Asiakaspalvelu

puh. 0800 391 234 
(ma-pe klo 8-17)

Kaisa Helppari

puh. 0600 39 59 69
(ma-pe klo 8-17)
Puhelun hinta 1,35€/min + pvm/mpm

Vika- ja häiriöilmoitukset:

puh. 0800 391 000
(ma-pe klo 8.17)

KAAPELINÄYTÖT

Kun suunnittelet kaivaustöitä omalla tontilla tai työkohteessa, niin voit tilata kaapelien sijainti­tiedot osoitteesta: